Anasayfa
  • RESMİ İLANLAR
  • SAMSUNSPOR
  • SAMSUN HABER
  • SİYASET
  • ASAYİŞ
  • EKONOMİ
  • SPOR
  • GÜNDEM BİLİM TREND EĞLENCE EĞİTİM YAŞAM MAGAZİN ÇEVRE - ENERJİ İNSAN DÜNYA TEKNOLOJİ SEKTÖREL KÜLTÜR SANAT SAĞLIK TÜRKİYE GÜNDEMİ
  • Ara
SON DAKİKA:
00:06
Papara Soruşturmasında 12 Tutuklama Kararı
07:15
ABD'de Gazzelilere Destek İçin 40 Günlük Açlık Eylemi Başlatıldı
07:00
Türkiye Ekonomisi 2025’e Yüzde 2 Büyümeyle Başladı!
06:00
Bugün Sizi Neler Bekliyor? İşte 31 Mayıs Burç Yorumları
04:00
Trump’tan Çin’e Sert Suçlama: Ticaret Anlaşmasını İhlal Ettiler
02:00
Real Madrid, Gyökeres’i Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti
00:45
Samsun’da İstatistik Veri Kampı Başarıyla Tamamlandı
00:36
SAMDOB Çocuk Korosu’ndan Unutulmaz Konser
00:22
Samsun’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı
00:06
Papara Soruşturmasında 12 Tutuklama Kararı
07:15
ABD'de Gazzelilere Destek İçin 40 Günlük Açlık Eylemi Başlatıldı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Akşener kürsüden "Hodri meydan" diye seslendi: 'Gelin beni de tutuklayın da görelim!'
GÜNDEM
Yayınlanma: 25 Ekim 2023 - 10:50

Akşener kürsüden "Hodri meydan" diye seslendi: 'Gelin beni de tutuklayın da görelim!'

Son dakika haberi: Meral Akşener İYİ Partili milletvekillerine talimat verdiğini açıkladı, "Derhal gazi Meclisimizde bir genel görüşme açılmasını teklif ediyorum" dedi. "Türk milliyetçiliği bir suç sayılacaksa o zaman bizi de tutuklayın da görelim! Hodri meydan" diye konuşan Akşener, İsrail-Hamas çatışmasıyla ilgili "Mehmetçik Gazze'ye diye slogan atan şuursuz kitlenin gazına gelenler var. Milliyetçilik önce kendi vatanına, milletine sahip çıkmaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
25 Ekim 2023 - 10:50
Yorumlar
3 dk okunma süresi
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Akşener kürsüden
Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Meral Akşener partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin mesajlar veriyor. Hamas-İsrail çatışmasına değinen Akşener "Netanyahu bir savaş suçlusudur, bebek katilidir, sivilleri, çocukları öldüren terörüyle müzik festivalinde gençleri tarayan Hamas terörü aynı şeydir" diye konuştu.

"SAYIN ERDOĞAN 'EY İSVEÇ!' DEMİŞTİ"

Akşener'in konuşmasından öne çıkan satır başları şu şekilde:

Bu durumun son örneklerinden biri de İsveç'in NATO üyeliği konusu. Dışarıda konunun muhataplarına ancak boncuk dağıtan AK Parti iktidarı içerideyse yazdığı senaryolar üzerinden milletimizin gözünü boyamanın peşine düşmüş durumda. Sayın Erdoğan daha önce bu konu hakkında 'Ey İsveç! Boşuna uğraşma. Sen benim mukaddes kitabım Kur'an'ın yakılıp yırtılmasına müsaade ettiğin sürece biz sizin NATO'ya girmenize evet demeyiz' demişti.

"ÖNCE ESİP GÜRLEDİLER, SONRA 'ŞAK' DİYE İMZAYI ÇAKTILAR"

İktidar İsveç'in katılım protokolünü imzalayıp Gazi Meclisimize göndermiş. Hadi bakalım buyurun buradan yakın! Önce esip gürlediler, sonra hiçbir şey almadan 'şak' diye protokole imzayı çaktılar. Biz Rahip Brunson olayında ve Kaşıkçı davasında da bunu yaşamadık mı? F-16'lar konusunun Türkiye açısından fevkalade önemli olduğunun da altını çizmek istiyorum.

"DERHAL TEKLİF EDİYORUM"

Biz NATO'nun genişlemesine karşı değiliz ancak söylenen bunca sözden, onca hadiseden sonra bu millete ve onun seçilmiş temsilcilerine bilgi vermek ve onları ikna etmek zorundasınız. Bunun için derhal gazi Meclisimizde bir genel görüşme açılmasını teklif ediyorum. Milletvekili arkadaşlarıma da bu konuda talimat verdim. Gelin teklifimize olumlu yanıt verin. Böylece bugüne kadar hangi adımlar atılmış, Türkiye'nin güvenlik kaygıları hangi düzeyde giderilmiş, şeffaf bir şekilde bizimle paylaşın.

İYİ Parti olarak Türk milliyetçiliğini ırkçılıkla, yabancı düşmanlığıyla birlikte ele almaya cüret eden her türlü kirli emele karşı sonuna kadar mücadele edeceğiz. Eğer ki Türk milliyetçiliği bir suç sayılacaksa o zaman alenen, gönül rahatlığıyla söylemek isterim ki biz de Türk milliyetçisiyiz. Hadi bizi de tutuklayın da görelim!

"BİR ÇATIŞMA ANCAK BU KADAR ŞEREFSİZ OLABİLİR"

Katil Netanyahu'nun günahlarına ortak olmaya devam ediyorlar. İsrail Gazze'yi atış talimi alanına çevirdi. Hamas'ın terör saldırılarında 1400 İsrail vatandaşı hayatını kaybetti. İsrail'in karşı saldırılarında ise 4000'den fazla sivil Filistinli hayatını kaybetti. Ne yazık ki 1700 günahsız çocuk Netanyahu terörünün kurbanı oldu. O bombalar masum insanları öldürdü, hastanede yeni doğmuş bebekleri öldürdü, güvenli bir yere ulaşmaya çalışan aileleri öldürdü. Bir çatışma ancak bu kadar onursuz, bu kadar şerefsiz olabilir.

"NEYANYAHU BEBEK KATİLİDİR, HAMAS TERÖRÜYLE AYNI ŞEYDİR"

Netanyahu bir savaş suçlusudur, bebek katilidir, sivilleri, çocukları öldüren terörüyle müzik festivalinde gençleri tarayan Hamas terörü aynı şeydir. Bir katil gibi, bir terörist gibi muamele görmelidir.

BMGK'deki ABD vesayetini ve vetosunu bertaraf etmek için Genel Kurul acilen toplanmalıdır. Buradan iktidara çağrıda bulunuyorum: Türkiye hemen bugün bu girişimleri başlatmalı. Hem ara buluculuk gayretlerini pekiştirir. İYİ Parti olarak şimdiye kadar atılan her doğru adımda yaptığımız gibi bu adım için de iktidarı destekleyeceğimizi buradan ilan ediyorum.

Farklı ve maceracı bir tutum bekleyenlere, iç politikada rüzgar yakalamak için dış politikada savrulma yaşanmasını umanlara, iki eksenli bir terör sarmalında taraf olmamızı önerenlere de bazı söyleyeceklerim var. Her şartta ülkemizin güvenliğini amaçlayan ve hiçbir milletin aleyhinde olmayan barış yanlısı bir duruş bizim daimi ilkemizdir.

Devlet insanlığı racon kesemez! Mehmetçik Gazze'ye diye slogan atan şuursuz kitlenin gazına gelenler var. Bu milliyetçilik değildir. Milliyetçilik önce kendi vatanına, milletine sahip çıkmaktır. Milliyetçilik önce kendi vatanına kendi evladına sahip çıkmaktır. Başka anaların doğurduğu çocukların üzerinden kabadayılık yaparak milliyetçilik yapılmaz!
 

mynet.com
Beğendim
Alkış
Sevdim
Beğenmedim
Kızgın
Hahaha
İnanılmaz
Üzgün
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Ekrem İmamoğlu: Bu Suç Ortadan Kalkacak
Ekrem İmamoğlu: Bu Suç Ortadan Kalkacak
X’ten AYM’ye Ekrem İmamoğlu Başvurusu
X’ten AYM’ye Ekrem İmamoğlu Başvurusu
8 Yaşındaki Narin’in Cinayetinde Yeni Karar
8 Yaşındaki Narin’in Cinayetinde Yeni Karar
Kartalkaya Yangın Faciası İçin İddianame Onaylandı
Kartalkaya Yangın Faciası İçin İddianame Onaylandı
ilan.gov.tr
RESMİ İLANLAR
RESMİ İLANDIR
Asansör Bakım Onarım Hizmeti Alınacaktır
Son Haberler
ABD'de Gazzelilere Destek İçin 40 Günlük Açlık Eylemi Başlatıldı
ABD'de Gazzelilere Destek İçin 40 Günlük Açlık Eylemi Başlatıldı
Türkiye Ekonomisi 2025’e Yüzde 2 Büyümeyle Başladı!
Türkiye Ekonomisi 2025’e Yüzde 2 Büyümeyle Başladı!
Bugün Sizi Neler Bekliyor? İşte 31 Mayıs Burç Yorumları
Bugün Sizi Neler Bekliyor? İşte 31 Mayıs Burç Yorumları
Trump’tan Çin’e Sert Suçlama: Ticaret Anlaşmasını İhlal Ettiler
Trump’tan Çin’e Sert Suçlama: Ticaret Anlaşmasını İhlal Ettiler
Real Madrid, Gyökeres’i Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti
Real Madrid, Gyökeres’i Kadrosuna Katmak İçin Harekete Geçti
Çok Okunan Haberler
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis Gelecek Sezon Takımda Kalacak mı? Noktayı Koydu...
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis Gelecek Sezon Takımda Kalacak...
Samsunspor Enea Mihaj'la İmzaya Yakın
Samsunspor Enea Mihaj'la İmzaya Yakın
Samsunspor-Kayserispor Maçının Hakemi Belli Oldu! Dikkat Çeken İstatistik....
Samsunspor-Kayserispor Maçının Hakemi Belli Oldu! Dikkat Çeken İstatistik....
Samsunsporlu Futbolcular Düğün Pistinde Buluştu! Muhammet Ali Özbaskıcı'nın Mutlu Günü...
Samsunsporlu Futbolcular Düğün Pistinde Buluştu! Muhammet Ali Özbaskıcı'nın...
Samsunspor Defansına Avrupa Deneyimli Takviye Adayı! Yunan Basını Gündeme Getirdi...
Samsunspor Defansına Avrupa Deneyimli Takviye Adayı! Yunan Basını...
Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi! İşte zamlı geçiş ücretleri
Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi! İşte zamlı geçiş ücretleri

Ana Sayfa
RESMİ İLANLAR
SAMSUNSPOR
SAMSUN HABER
SİYASET
ASAYİŞ
EKONOMİ
SPOR
GÜNDEM
BİLİM
TREND EĞLENCE
EĞİTİM
YAŞAM
MAGAZİN
ÇEVRE - ENERJİ
İNSAN
DÜNYA
TEKNOLOJİ
SEKTÖREL
KÜLTÜR SANAT
SAĞLIK
TÜRKİYE GÜNDEMİ
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ASAYİŞ
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • GÜNDEM
  • SAMSUN HABER
  • SAMSUNSPOR
  • SİYASET
  • SPOR
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı, video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim